La Cursa de Pallejà torna a ser una gran festa de l’atletisme

Al voltant del miler d’atletes es van donar cita a la trenta-cinquena edició.

Abdeslam El Ouahabi (JAS), en la categoria femenina, i Sara Prescoli (CA Olesa), en la femenina, es van imposar en la cursa dels deu quilòmetres de la 35a edició de la Cursa de Pallejà. El Ouahabi va fer un temps de 31’23’’, i seguidament van arribar Radouane Nour (Adidas, 31’27’’) i Juan manuel Álvarez (Prorunners Barcelona, 32’09’’). D’altra banda, Prescoli va aconseguir un registre de 40’09’’. Inés Carazo (CA Calderí, 41’56’’) i Jackeline Gómez (CA Vilafranca, 42’05’’) van ser segona i tercera respectivament.

A la distància dels cinc quilòmetres, els vencedors van ser Marc Tort (16’17’) i Sandra Moriana (Los Martes, 20’33’’). Van completar el podi a la categori masculina Alberto Segura (Adidas Domingo Catalán, 16’42’’) i Javier Rojo (I Run With Leiva, 17’03’’), i en la femenina Cristina Huerga (Can Mercader, 23’05’’) i Eva Fontecha (CIESC Domingo Catalán, 23’08’’).

A partir de les 11 h se celebrarà la cursa infantil en la qual s’han inscrit un total de 250 nens i nenes. La distància del recorregut va ser diferent segons l’edat dels infants i va anar dels 150 metres per als més petits a l’1,5 km que van fer els més grans. La 35a Cursa Pallejà està inclosa en el programa de la Festa Major que celebrarà el gruix de les activitats els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol.

Redacció / Foto: Banana Runners

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix