Sant Andreu celebrarà una jornada esportiva a favor de la igualtat i contra la violència

Imprimeix

La Plaça de Federico Garcia Lorca serà l’escenari de les actuacions de gimnàstica artística i aeròbica aquest pròxim dissabte.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza aquest dissabte 5 de juliol, d’11 a 14 hores i a la Plaça de Federico García Lorca, una jornada on es posa sobre l’agenda esportiva la necessitat de treballar perquè la igualtat de dones i homes sigui una realitat. L’activitat consta d’actuacions esportives amb la participació de noies, especialment de Gimnàstica artística i aeròbica amb l’objectiu i el lema de “Lluitem per la igualtat, trenquem amb la violència”. La jornada consistirà en exhibicions de gimnàstica artística i el repartiment entre els assistents de merchandising de la campanya municipal contra la violència de gènere.

L’activitat té com a objectius visibilitzar l’esport femení a Sant Andreu de la Barca i les actuacions per la igualtat a la ciutat i forma part d’una iniciativa internacional: la campanya “UNITE to end violence against women” de Nacions Unides. Una jornada on l’esport reivindica la igualtat i rebutja la violència de gènere.

Redacció / Foto: AE Sant Andreu Barca