Collbató distingeix als millors de la temporada 2013-14

El Premi Esportbató va ser enguany per al tècnic del CE Collbató, Dani Resina.

Un total de dinous esportistes, equips i col·lectius eren premiats al llarg de la celebració de la Nit de l’Esportbató. Una vetllada que dedica el municipi a destacar els integrants dels clubs locals que han acumulat mèrits al llarg de la temporada que tot just s’ha tancat. En aquesta ocasió el Premi Esportbató que atorguen el conjunt de les associacions esportives en el seu conjunt era per a Dani Resina, tècnic del CE Collbató.

Pel que fa a la resta de guardons van correspondre a: D8N8 (Mª Teresa Genís Díaz), Centre d'Esport Collbató (Tècnic i equip Infantil A), Club Tennis Taula (Sergi Fernández Pons), Karate Dokai (Marc Oliva Lluveras), Club Ciclista Amb Bici (Montserrat Palomo Martín), Lataca (Àngel Lluís Aparicio Ciria), 4000peus (Àngel Burniol Cardona), Club Nòrdic Walking (Alicia i Kasia), SES Collbató  (l'equip Cadet Masculí de Bàsquet), Casal d'Avis (Mercedes López), Club Atletisme (Jordi Bascuñana), Club de Tennis (Les futures promeses del Club de Tennis de Collbató), Penya Barcelonista  (Antoni Terrades Morera), Hípica (Grup d'Alumnes del Centre Hípic de Collbató), Slampàdel (Slampàdel Team), AMPA Mansuet (Oriol Benavent Duran), AMPA La Salut (Judit Muñoz Zarcero) i CEBLLOP (Gimnàstica per Gent Gran).

Prèviament al lliurament dels guardons tots els presents van compartir un sopar amb una destacada presència del teixit associatiu esportiu del municipi baixllobregatí. La vetllada es va cloure amb un ball obert a tota la ciutadania.

Redacció / Foto: Ajuntament de Collbató

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix