Àlex Ruiz, nou líder del Campionat Comarcal a Pallejà

El ciclista de l’equip Tomás Domingo-Sant Boi va guanyar la segona cursa de la competició.

Àlex Ruiz, de l’equip Tomás Domingo-Sant Boi, va guanyar la segona cursa del Campionat Comarcal del Baix Llobregat que es va celebrar aquest passat cap de setmana i, a més, es va posar com a nou líder de la competició, mentre que Pol Hervás manté el mallot de líder de la Copa Catalana.

La cursa ciclista va ser molt disputada des de la primera volta i en el primer esprint puntuable, tant l’equip Autocars Sagalés com el Comdibal van situar els seus millors corredors al capdavant: Marc Brustenga, el millor cadet de primer any, i Àlex Ruiz aspirant al mallot de líder. En l’esprint de la volta deu, el líder fins aquesta cursa, Pol Hervás, va donar un cop d’autoritat i va passar en primer lloc però a partir d’aquesta volta l’equip Cicles Morenito va començar a atacar. Primer amb Daniel Cabello i després amb Raúl Rota. Això ha fet que el ritme fos ràpid i va desgastar l‘equip del líder. En els dos últims esprints, en Pol no va poder puntuar mentre que Àlex Ruiz si que ho va fer aconseguint bonificar suficient temps per ser el guanyador de la cursa i obtenir el mallot de líder del Campionat Comarcal. A l’esprint de l’arribada, una vegada més el corredor de Morenito, Jordi López, va ser el més ràpid i va finalitzar en tercera posició.

Per equips, el primer classificat va ser l’equip Cicles Morenito, mentre que Comdibal i Autocars Segalés va ser segon i tercer respectivament.

Redacció / Foto: FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix