Louahkhattabi i Blay, campions de la I Cursa Solidària de Sant Just

La prova atlètica, en la seva categoria Open Popular, va aplegar més de 300 participants.

Abdeslan Louahkhattabi, de l’Huracán Fent Camí, i Albada Blay Lanero -foto-, de Fondistes Sant Feliu, es va proclamar campions de la primera Cursa Solidària de Sant Just Desvern on van participar en la categoria Open Popular més de 300 participants.

Louahkhattabi va recórrer els cinc quilòmetres en un temps de 15’19’’. En segona posició va arribar Juanma Álvarez (Independent, 15’21’’) i en tercer lloc Marco Antonio Cepeda (Pratenc AA, 15’24’’). A la categoria femenina, Blay Lanero va fer un registre de 19’12’’. Carme Auñón (Unió Colomenca d’Atletisme, 19’35’’) i Yveth Camus (Mont-Aqua, 19’39’’) van ser segon i tercer respectivament.

També es van celebrar les curses de les categories més petites -prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i persones discapacitades-. Cal destacar que l’organització va anar a càrrec del Club Atletisme Sant Just. L'entitat va donar el 60% de la quantitat recollida amb les inscripcions, a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu, que la destinarà a projectes de recerca en oncologia infantil.