Laia Sanz es jugarà el títol mundial d’enduro a la darrera prova

Dotze punts separen la pilot de Corbera de Llobregat de la britànica Jane Daniels, segona classificada.

La pilot de Corbera de Llobregat no va poder signar un doble en el Gran Premi de Suècia corresponen a la penúltima prova del Campionat del Món d’enduro femení. Una caiguda en la mànega del diumenge (dissabte va finalitzar en la primera posició) la va situar al final de la prova en la segona posició de la classificació, per darrera de la guanyadora, la britànica Jane Daniels. Tot i això, Sanz continua com a líder del Mundial amb dotze punts d’avantatge respecte a la segona classificada.

La combinació de resultats permet a Laia Sanz, que pilota una Honda CRF250, presentar-se a la darrera doble cita de la temporada, el mes de setembre, amb una diferència important que li dóna moltes opcions per proclamar-se campiona i aconseguir la xifra de setze títols mundials. La darrera prova serà el Gran Premi de França que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de setembre.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat