El futbol marca el cap de setmana esportiu al Baix Llobregat

Viladecans, Sant Ildefons, Sant Andreu de la Barca i Levante Las Planas tenen moltes opcions a pujar de categoria.

Fins a quatre equips de la comarca tenen l’opció de pujar de categoria aquest cap de setmana. La UD Viladecans ho pot fer, per primera vegada a la seva història, a la Tercera Divisió. D’altra banda, la UE Sant Ildefons també pot aconseguir una fita que mai ha assolit pujant a la Primera Catalana. I el Sant Andreu de la Barca Agrupació i el Levante Las Planas tenen la possibilitat de tornar a Segona Catalana després d’uns quants anys d’absència.

Ascens a Tercera Divisió

Aquest diumenge 15 de juny, a partir de les 12 hores, pot marcar una fita històrica per a la modesta entitat esportiva baixllobregatina. La UD Viladecans té a les seves mans la possibilitat de pujar a la Tercera Divisió després de completar una magnífica temporada en el grup II de Primera Catalana, on els de Juan Camilo Vázquez van acabar en segona posició a la classificació. Un lloc que els va permetre accedir a la promoció d’ascens on s’enfronten al CE Sabadell B. Els blancs-i-vermells van aconseguir un magnífic resultat en el partit d’anada al camp vallesà on van empatar a zero. Així, el partit de tornada és tota una final per als viladecanencs, que estan a noranta minuts de fer història.

Ascens a Primera Catalana

El conjunt cornellanenc té una segona oportunitat d’assolir l’ascens a Primera Catalana. Una opció que va perdre al seu Municipal a la darrera jornada de Lliga davant de l’Espluguenc (2-2), deixant escapar la possibilitat de ser campió i pujar de forma matemàtica. Un lloc que va ocupar finalment el Juventud 25 de Septiembre. A la promoció d’ascens, la UE Sant Ildefons es va imposar en el partit d’anada davant del Lleida Esportiu B per 1 a 2. Ho té de cara, però els homes de ‘Málaga’ agafen el decisiu enfrontament amb la màxima cautela i respecte davant d’un rival que compta amb un equip molt competitiu. L’entitat vol que el Municipal cornellanenc sigui de nou una gran festa i espera que la instal·lació esportiva torni a omplir-se de gom a gom. El partit de tornada es jugarà aquest dissabte 14 de juny a partir de les 18 hores.

Ascens a Segona Catalana

Sant Andreu Agrupació i Levante Las Planas també es juguem molt aquest cap de setmana: el treball de tota una temporada. Els dos conjunts baixllobregatins poden tornar a recuperar una categoria que van perdre fa unes temporades. Els andreuencs ho tenen una mica més fàcil, ja que en el partit d’anada es va imposar al camp del Can Trias de Viladecavalls per 1 a 2. L’anada es jugarà el pròxim diumenge 15 de juny al Municipal de Can Salvi (18 h). D’altra banda, el Levante Las Planas haurà de remuntar un 2 a 1 de l’enfrontament de l’anada al camp de la Peña San Pedro de Terrassa. La tornada es jugarà al Municipal de Les Planes diumenge 15 de juny (19.30 h).

Marçal Fontanals / Foto: UD Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix