Abrera i El Prat acullen dues proves atlètiques de nivell

Imprimeix

A Cornellà de Llobregat se celebrarà el IV Cros Popular amb motiu de la Festa Major del municipi.

El Prat es vestirà de festa el pròxim diumenge per acollir la 15a edició de la CX Cursa Deltaque ha exhaurit un any més totes les inscripcions. La prova, referència dintre del calendari català de curses de fons, omplirà novament els carrers del Prat amb més d’un millar de corredors, locals i vinguts de tots els indrets de la geografia catalana.

En la categoria masculina, el pratenc Sergio Enríquez  -recordman de la prova amb un temps de 31:30-, Enrique Luque, guanyador de la Mitja del Prat  i dues vegades campió de Catalunya de 10000 m. en pista i Andrés Acuña, excampió nacional xilè dels 10000 m., són els màxims favorits per emportar-se la victòria en categoria masculina. Respecte a les noies, la ucraïnesa Inna Lebedieva es postula com la gran favorita per guanyar, sense perdre de vista a les dues pratenques: Fátima Aouaj i Patricia Galdames que arriben a la CX Delta Prat en un dolç estat de forma.

El Club Pratenc Associació d’Atletisme i el Periòdic Delta, amb el suport de l’Ajuntament del Prat, estaran novament al capdavant de l’organització. El circuit de 10 km., molt ràpid i homologat, amb sortida (9h) i arribada a les pistes d’atletisme del CEM Sagnier, recorre carrers i avingudes de la ciutat. A més, la cursa inclourà al llarg de tot el circuit animació amb “batukada” a càrrec dels Diables del Prat i els Tabalers del Pollo, per fer-la més amena i gaudir-la amb un caire més festiu.Al acabar aquesta, serà el torn dels més petits amb les tres curses de promoció.

D’altra banda, se celebrarà també diumenge la sisena edició de la Cursa Abrera Corre D9. Hi haurà dos recorreguts diferenciats a la prova Open: un de cinc quilòmetres i un altre de deu. A més, el CA Abrera també organitzarà quatre curses infantils on es preveu la participació de més de 400 atletes. La sortida (9h) i arribada serà al carrer Antonio Machado a l’alçada de la Casa de Cultura. A més, l’entitat organitzadora destinarà 1 euro de la inscripció de cada participant (adult i infantil) com a donació a Càritas d’Abrera, fent una aportació econòmica ó el seu equivalent amb aliments de primera necessitat. La 6a Cursa Popular d’Abrera forma part del primer Circuit CCK (Corrocomokiero) en la categoria minimalista.

Prova atlètica a Cornellà

A més, a Cornellà de Llobregat tindrà lloc el IV Cros Popular PELL Corpus 2014, que està emmarcat dins de la Festa Major de la localitat baixllobregatina. La sortida i arribada serà en el parc Esportiu Llobregat, situat a l’Avinguda Llobregat. El recorregut serà de set quilòmetres i la sortida tindrà lloc a les nou del matí.

Redacció / Foto: Arxiu