Laia Sanz guanya amb autoritat el Gran Premi de Finlàndia

La pilot de Corbera de Llobregat és líder de la classificació del Campionat del Món d’Enduro femení.

Laia Sanz continua demostrat un domini insultant en el Campionat del Món d’Enduro femení. La de Corbera de Llobregat va sumar una nova victòria, aquest passat cap de setmana, en el Gran Premi de Finlàndia, i ja són quatre les que acumula. Amb una Honda CRF250, Sanz va tornar a superar al seu rival directe, la britànica Jane Daniels amb solvència. Un nou triomf que li permet reforçar el seu lideratge a la classificació amb un total de 80 punts, 12 més que Daniels.

La quinze vegades campiona del món va haver de superar el seu retorn a la competició una operació al colze. “He patit molt. La carrera ja era difícil i a sobre em vaig trobar malament. La Veritat és que puc estar molt contenta d’aconseguir els 40 punts en joc de Finlàndia. Fa quinze dies que no sabia ni si podria córrer, i ara estic una mica més tranquil·la i molt contenta pel resultat”, va dir en finalitzar la prova la pilot de l’equip KH-7.

La pròxima cita de la baixllobregatina serà precisament aquest cap de setmana en una doble cita en el Gran Premi de Suècia.

Redacció / Foto: Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix