Sant Esteve Sesrovires premia als seus millors esportistes

L’acte va aplegar més de 300 persones del món de l’esport local als Jardins de l’Ajuntament.

Judith Buyse, en la categoria absoluta femenina, i Juan Miguel Moreno ‘Nitu’, en la masculina, van ser guardonats com els millors esportistes sesrovirencs a la setena edició de la Nit de l’Esport que ha aplegat més de 300 persones als jardins de l’Ajuntament. Un acte que ha servit per reconèixer el treball que realitzen esportistes, tècnics i clubs.

Tant Judith Buyse i Juan Miguel Moreno practiquen esports de muntanya. Buyse ha quedat, aquest any, campiona de la Copa Catalana Millet per equips d’esquí de muntanya, entre altres èxits esportius. Moreno, per la seva part, és un expert en barranquisme i ha participat en l’expedició que va obrir al Nepal el barranc amb més desnivell del món. Moreno no ha pogut recollir el premi en persona, ja que es troba al Perú amb una altra expedició de barranquisme. Tots dos formen part de l’entitat GIRES.

Altres guardons

Marc Garcia ha estat escollit com a millor entrenador. El tècnic del Futbol Sala Sant Esteve ha aconseguit pujar a Divisió d’Honor el primer equip del club sesrovirenc. L’any passat també va aconseguir l’ascens de l’equip que dirigeix.

En l’apartat d’activitat més destacada els premis han anat a parar als actes de celebració del 40è aniversari del Club Handbol Sant Esteve i al Club Vòlei Sant Esteve per l’organització de la Fase Final del Campionat de Catalunya de vòlei cadet.

En l’esport base han estat premiats en la categoria individual Adrià Cordero (handbol), Júlia Gutiérrez (voleibol), Albert Bonilla (taekwondo), Sergi Alcalà (bàdminton), Jana Fernández (futbol) i Berta Mompo (patinatge). Els equips més destacats de l’esport base d’aquest any són l’Aleví A-B de l’Escola Municipal d’Handbol, l’Infantil A de l’Escola Municipal de Voleibol, el Prebenjamí de l’Escola Municipal de Futbol Sala, el Grup de Pumses de l’Escola de Taekwondo, l’Infantil de l’Escola Municipal de Futbol i el grup de Shows de Primària de l’Escola Municipal de Patinatge Artístic.

També han estat premiats els equips que aquest any han aconseguit un ascens o han guanyat un campionat: el Sènior Femení A del Club de Pàdel, el Juvenil Masculí del Club d’Handbol, el Juvenil Femení B del Club de Voleibol i el Sènior Masculí del Futbol Sala Sant Esteve.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix