S’inicia la remodelació del Complex Esportiu Municipal de Sant Vicenç

Imprimeix

Es preveu que els treballs finalitzin entre finals d’any i principis de 2015.

Amb aquesta remodelació, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts vol oferir un millor servei d’activitat física i salut per als seus ciutadans, així com augmentar la pràctica esportiva mitjançant la creació de nous espais i serveis. Durant les obres, el centre esportiu mantindrà els mateixos horaris i oferirà els serveis habituals.

En tres fases

Els treballs es realitzaran en tres fases i es preveu que el projecte pugui estar enllestit entre finals d’any i principis de 2015. La primera fase serà la creació dels nous vestidors de grups, el nou bar i el condicionament de les zones exteriors. La segona fase se centrarà en la remodelació dels vestidors d’abonats, zones aquàtiques, creació de nous espais de wellness i realització de les noves sales a la primera planta. I la darrera fase serà la remodelació de la sala de fitness i la creació de pistes de pàdel.

A banda de totes aquestes remodelacions d’infraestructures, s’hi afegirà una ampliació de l’oferta esportiva i de salut. D’aquesta manera, està previst que el nou Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts Piscina Montserrat Canals oferirà una escola de pàdel, natació sincronitzada, entrenaments personals, campus esportius d’estiu i campus esportius de Nadal, entre altres activitats relacionades amb el món de l’activitat física i la salut.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts