S’inicia la remodelació del Complex Esportiu Municipal de Sant Vicenç

Es preveu que els treballs finalitzin entre finals d’any i principis de 2015.

Amb aquesta remodelació, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts vol oferir un millor servei d’activitat física i salut per als seus ciutadans, així com augmentar la pràctica esportiva mitjançant la creació de nous espais i serveis. Durant les obres, el centre esportiu mantindrà els mateixos horaris i oferirà els serveis habituals.

En tres fases

Els treballs es realitzaran en tres fases i es preveu que el projecte pugui estar enllestit entre finals d’any i principis de 2015. La primera fase serà la creació dels nous vestidors de grups, el nou bar i el condicionament de les zones exteriors. La segona fase se centrarà en la remodelació dels vestidors d’abonats, zones aquàtiques, creació de nous espais de wellness i realització de les noves sales a la primera planta. I la darrera fase serà la remodelació de la sala de fitness i la creació de pistes de pàdel.

A banda de totes aquestes remodelacions d’infraestructures, s’hi afegirà una ampliació de l’oferta esportiva i de salut. D’aquesta manera, està previst que el nou Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts Piscina Montserrat Canals oferirà una escola de pàdel, natació sincronitzada, entrenaments personals, campus esportius d’estiu i campus esportius de Nadal, entre altres activitats relacionades amb el món de l’activitat física i la salut.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix