L’Handbol Sant Joan Despí aspira a pujar els dos sèniors

Imprimeix

El femení buscarà l’ascens a Lliga Catalana, mentre que el masculí ho farà per jugar la pròxima temporada a la Primera Estatal.

El Poliesportiu Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí serà escenari des d’avui i fins diumenge del Campionat Estatal de la Segona Nacional masculina on els dos primers classificats pujaran a la Primera Estatal. L’equip sènior de l’Handbol Sant Joan Despí -foto- s’haurà d’enfrontar davant del BM Marista, CD Marni i BM Maristas Saragossa.

Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, tindrà lloc la Fase Final de la Primera Catalana Sènior i Cadet Femenina. El Pavelló Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí acollirà la competició sènior i comptarà amb la participació del CH Canovelles, CH Igualada, CH Gavà “B” i el conjunt local del CH Sant Joan Despí. Es classifiquen els dos primers per pujar a la Lliga Catalana.

Cadets

D’altra banda, des d’avui i fins diumenge, diveros conjunts catalans cadets disputaran la Fase de Sector del Campionat d’Espanya femenina. L’Handbol Sant Vicenç dels Horts s’ha desplaçat a Fuerteventura on jugarà davant del BM Dos Hermanas, el Seis Do Nadal Coia i el conjunt local del Morro Jable. L’objectiu és classificar-se per a la Fase Final del Campionat d’Espanya.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu