L’Handbol Sant Joan Despí aspira a pujar els seus dos equips sèniors

El femení buscarà l’ascens a Lliga Catalana, mentre que el masculí ho farà per jugar la pròxima temporada a la Primera Estatal.

El Poliesportiu Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí serà escenari des d’avui i fins diumenge del Campionat Estatal de la Segona Nacional masculina on els dos primers classificats pujaran a la Primera Estatal. L’equip sènior de l’Handbol Sant Joan Despí s’haurà d’enfrontar davant del BM Marista, CD Marni i BM Maristas Saragossa.

Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, tindrà lloc la Fase Final de la Primera Catalana Sènior i Cadet Femenina. El Pavelló Municipal Salvador Gimeno de Sant Joan Despí acollirà la competició sènior i comptarà amb la participació del CH Canovelles, CH Igualada, CH Gavà B i el conjunt local del CH Sant Joan Despí. Es classifiquen els dos primers per pujar a la Lliga Catalana.

Cadets

D’altra banda, des d’avui i fins diumenge, diveros conjunts catalans cadets disputaran la Fase de Sector del Campionat d’Espanya femenina. L’Handbol Sant Vicenç dels Horts s’ha desplaçat a Fuerteventura on jugarà davant del BM Dos Hermanas, el Seis Do Nadal Coia i el conjunt local del Morro Jable. L’objectiu és classificar-se per a la Fase Final del Campionat d’Espanya.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix