Jordi Morales, sotscampió a l’Open d’Eslovènia

Va perdre la final davant del número 2 mundial, l’anglès Bayley per 3 a 2.

El palista català del CTT Esparraguera, Jordi Morales, s'ha penjat la medalla d'argent a l'open celebrat a la localitat Eslovena de Lasko, cedint en la final davant el número 2 mundial Bayley.

En la fase de grups, Morales, que resideix actualmente a Sant Andreu de la Barca, es va desfer de l'anglès Shilton per un resultat de 3 jocs a 0 i del brasiler Salmin per idèntic resultat. A quarts de final, a l'actual campió paralímpic, l'alemany Wollmert, va caure davant el català per 3 jocs a 1, i a les semifinals, Morales s'imposava a l'holandès Montanus en un partit molt disputat per 3 jocs a 2. La final de la competició l'enfrontava al número 2 del rànquing mundial i actual sotscampió paralímpic, l'anglès Bayley, al qui tot i disposar de dues pilotes de partit no va poder batre, cedint finalment per un ajustat 3 a 2.

Redacció / Foto: Gaël Marziou

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix