Santamaría i Bacerra es coronen a la Cursa Popular del Papiol

La prova atlètica, que va arribar a la seva dotzena edició, va aplegar uns 300 atletes.

Al voltant dels 300 atletes van participar en la dotzena edició de la Cursa Popular Vila del Papiol organitzat per a l’Esport Base amb la col·laboració de l’Ajuntament. La prova atlètica va ser puntuable per a la Lliga Championchip d’Internet.

En la cursa dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser Enrique Santamaria, del Triatló Molins de Re, amb un temps de 38’45’’. Toni Pallarés (CEM Vallirana, 39’00’’) i Antonio Sevillano (Slop.cat Sabadell, 39’54’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la vencedora fou Janeth Becerra (42’57’’), de l’Slop.cat Sabadell. En segona posició va finalitzar Ana Belen García (CA Granollers, 44’28’’) i en tercer lloc Albada Blay (Fondistes Sant Feliu Llobregat, 46’32’’). La prova va aplegar més de 220 participants.

En la distància dels 5 quilòmetres, el vencedor en la categoria masculina va ser Víctor Olvera (CE Universitari, 19’04’’), seguit de Bernat Solé (AEM Muntanya, 19’45’’) i Xavi Gómez (CE Universitari, 21’12’’). D’altra banda, Amanda Altes (Independent, 24’59’’) va ser primera en la categoria femenina. Lorena Andreu (Independent, 26’10’’) va acabar segona i Anna Rodríguez (AEM Muntanya, 27’03’’), tercera. Gairebé quaranta atletes van participar en la prova.

Joan Wäger i Aida Jiménez van ser els guanyadors de la prova cadet. El recorregut va ser de poc més de 500 metres.

D’altra banda, el guanyador del Concurs de dibuix de la 12a Cursa Popular va ser Yago Clua, de deu anys.

Marçal Fontanals / Foto: Espot Base El Papiol