Quart títol per al vicentí Jordi Torras

El jugador de l’FC Barcelona Alusport va conquerir la Copa del Rei davant de ElPozo Múrcia a la pròrroga.

El jugador de Sant Vicenç dels Horts, Jordi Torras, va aconseguir ahir el quart títol d’aquest curs, després de guanyar la Copa Catalunya, la Supercopa d’Espanya i la UEFA Futsal Cup i, a més, suposa del vint-i-setè títol de la història de la secció. L’FC Barcelona es va proclamar campió de la Copa del Rei davant d’ElPozo Múrcia (4-3). Els de Marc Carmona van necessitar d’una pròrroga després d’empatar al final dels quaranta minuts a tres gols. Un gol de Fernandao en el temps extra va ser determinant per la victòria del Barça. És la quarta vegada que l’FC Barcelona guanya aquesta competició.