Unes 2.000 persones participen en La Portals 2014

Núria Picas va ser primera en la Caminada, mentre que José Antonio López es va imposar a la prova de BTT.
Aquest passat cap de setmana el municipi baixllobregatí va ser l’epicentre de la BTT i el running català. Núria Picas va ser la primera en completar els 48 quilòmetres de la segona edició de La Portals Caminada on van prendre part uns 400 participants. Mentre, gairebé un centenar de persones van participar en l’Ultra que va tenir un recorregut de 73 quilòmetres. Mentre, diumenge es va celebrar la cinquena edició de La Portals BTT, amb un recorregut de 60 quilòmetres. José Antonio López va arribar primer. La prova va aplegar 1.500 ciclistes vinguts d’arreu de Catalunya entre els quals hi havia exciclistes professionals.

La Portals, en les seves tres modalitats, són marxes obertes a tothom i no competitives per la qual cosa no hi ha classificació. Totes elles donen la volta a la muntanya de Montserrat, començant a Collbató i seguint a El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat i Esparreguera. En aquesta edició es va homenatjar al martorellenc Israel Núñez, en BTT, i Kiku Soler, en running.

Cal destacar també que La Portals, que forma part del circuit de pedalades BTT Experience, va tenir un caire solidari, ja que aquest any va destinar 1€ de cada inscripció en totes les seves modalitats a emergències socials.

Redacció / Foto: La Portals
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix