Els clubs sesrovirencs signen els convenis de col·laboració amb l’ajuntament

Imprimeix
En total set entitats locals han subscrit l’acord que tindrà vigència durant un any.

La sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires va acollir l’acte de signatura dels convenis anuals entre el consistori baixllobregatí i les entitats esportives locals. L’acte va comptar amb la presència de locals. En aquesta convocatòria s’han subscrit set convenis amb el Club Handbol Sant Esteve, Futbol Club Sant Esteve, Futbol Sala Sant Esteve, Club Pàdel Sesrovires, Club Bàdminton Sesrovires, Club Patinatge Artístic Sant Esteve Sesrovires i Club Vòlei Sant Esteve.

L’acord de col·laboració estableix el compromís municipal de cessió d’ús de les instal·lacions esportives per a entrenaments i competicions, així com la cessió d’espais per a magatzem de material i per a reunions. El document recull també el cost econòmic que representa per a l’Ajuntament la cessió de les instal·lacions.

Per la seva part, els clubs es responsabilitzen de les Escoles Esportives Municipals, en col·laboració amb l’Ajuntament, així com d’altres aspectes relacionats amb l’organització de les activitats esportives. La vigència de cada conveni és a partir del juny, per al període d’un any.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires