Comencen les activitats de l’Esportbató a Collbató

Des del 12 d’abril i fins l’11 de maig s’oferiran una seixantena de propostes gratuïtes per a totes les edats.
Un any més, l’Ajuntament de Collbató aposta per la promoció de l’esport i posa en marxa l’Esportbató, una iniciativa que vol promoure els beneficis de l’activitat física. Del 12 d’abril a l’11 de maig s’oferiran una seixantena d’activitats gratuïtes conduïdes per tècnics especialitzats i per a les que, majoritàriament, no és necessari inscripció prèvia. Les activitats es faran en els diferents equipaments municipals com la pista poliesportiva coberta Martí Gil, els circuits de fitness de la zones esportives de l’Avinguda Centenari, les Illes i Can Dalmases i el camp de futbol.

Hi ha previst sessions de dinamització del circuit fitness, iniciació al runnning, tai-chi i hip hop. També hi haurà xerrades sobre la nutrició dels esportistes, sobre la patologia esportiva de l’aparell locomotor i la seva relació amb el peu, i un taller d’alimentació saludable on els participants elaboraran uns àpats per menjar abans i després d’una activitat física d’alta intensitat.

L’Esportbató també inclourà caminades, marxes en bicicleta i alguns esdeveniments que s’han convertit en clàssics del calendari esportiu català com la Cursa de l’Alba o La Portals, que precisament se celebrarà aquest cap de setmana. També s’oferirà una sessió de preparació per a les persones que vulguin participar en La Collbatonina.

Redacció / Foto: Cursa de l’Alba
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix