Collbató ho té tot a punt per a La Portals 2014

Imprimeix
Dissabte i diumenge es celebraran quatre proves: La Portals Caminada, l’Ultra, la Copa Catalana BTT Internacional i La Portals BTT.
Aquest cap de setmana Collbató serà l’epicentre de la BTT i del running, amb la celebració de quatre proves en només dos dies.

El dissabte 12 d’abril tindran lloc la segona edició de La Portals Caminada (48km) i Ultra (73km), a més de la Copa Catalana BTT Internacional. El diumenge 13 d’abril es reserva per la prova clàssica, la cinquena edició La Portals BTT (60km). Entre participants, acompanyants i públic, s’estima que passaran per Collbató unes 5.000 persones.

La Portals, en les seves tres modalitats, són marxes obertes a tothom i no competitives. Totes elles donen la volta a la muntanya de Montserrat, començant a Collbató i seguint a El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat i Esparreguera. En aquesta edició s’homenatjarà a Israel Núñez, en BTT, i Kiku Soler, en running.

La Portals BTT forma part del circuit de pedalades BTT Experience, un conjunt de cinc marxes ciclistes per a totes i tots aquells que volen gaudir d’un entorn espectacular amb un nivell tècnic molt assequible i un marc incomparable per compartir en família la natura, el turisme, la gastronomia i la gent del territori. A més, La Portals és una marxa solidària i aquest any destinarà 1€ de cada inscripció a emergències socials.

Per la seva banda, el circuit de la Copa Catalana BTT Internacional, que transcorrerà pels boscos que hi ha sota la pista esportiva Martí Gil, consta d'aproximadament cinc quilòmetrs, i és un circuit ràpid, revirat, i molt espectacular pel públic, ja que es pot seguir la prova en tot moment. A més, Collbató està dotada d’unes grans instal·lacions per a la prova, amb un paddock tocant a la línia de sortida i arribada i tocant al pavelló esportiu, amb tots els serveis disponibles. 

Els petits i joves també tindran la possibilitat de competir a Collbató. A les 10.00h es disputarà una Kids Cup, per a nens i nenes federats, i a les 12.00h el Joves Open Bike, una competició adreçada als joves del poble de Collbató i a tots els que s'hi vulguin afegir.

Redacció / Foto: La Portals