L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca no posa data per al retorn de l’AESAB Atlètic a la ciutat

L’entitat esportiva continua sense instal·lacions tot i que el Consell d’Administració del Patronat d’Esports va aprovar aixecar la suspensió cautelar que l’impedia jugar en el municipi.
El Consell d’Administració del Patronat d’Esports va aprovar aixecar la suspensió cautelar a l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca Atlètic que l’impedia poder jugar a la ciutat per no tenir la documentació requerida que permetia complir la normativa establerta -segons el criteri de l’ajuntament-. Així doncs, es va aprovar la possibilitat que l’entitat disposés de les tan desitjades instal·lacions per desenvolupar la seva activitat -entrenaments i competició-, posant fi a un conflicte que havia enfrontat el club amb el consistori municipal.

D’això ja fa un temps i, de moment, tant l’alcalde de la ciutat, Enric Llorca, com el gerent del Patronat d’Esports, Xavier Padilla, continuen sense donar solucions al greu problema que es va generar fa molts mesos. Mentre, els nois segueixen desplaçant-se a la localitat vallesana d’Ullastrell, i el club, presidit per Montserrat Guerrero, no pot planificar amb garanties la pròxima temporada amb un escenari diferent de l’actual.

Segons Jesús Santiago, director esportiu, “el Consell d’Administració del Patronat d’Esports va aprovar suspendre la privació de poder disposar d’instal·lacions esportives i, a més, podem optar a les subvencions municipals. Això era per a tots nosaltres una gran notícia, tot i que era de justícia, ja que sempre hem tingut documentació en regla”. Però matisa que “a l’hora de la veritat ningú ha donat resposta al que es va aprovar en el Consell d’Administració. Tot segueix igual i continuem discriminats”. De fet, segons explica Santiago “la decisió presa en el Consell d’Administració no s’ha portat a la pràctica, no ha estat comunicada al club i ens hem pogut assabentar precisament per membres d’aquest organisme municipal.”

L’entitat esportiva va enviar dos mails al President del Patronat, Juan Antonio Sánchez, i el seu gerent, Xavier Padilla, perquè fessin efectiva la resolució del Consell d’Administració del Patronat d’Esports i tenir la possibilitat de disposar de les instal·lacions. A més, es va fer una nova instància per fer saber a l’alcalde la situació que continua vivint el club. En aquest darrer aspecte, Santiago està molt dolgut amb l’alcalde, Enric Llorca, per la seva actitud, ja que “el passat 7 de febrer va haver-hi una reunió amb ell i es va arribar a l’acord de solucionar el problema. Es va comprometre a trucar a la presidenta i encara  està esperant la trucada”. Santiago sospita que “és una nova maniobra del gerent del Patronat d’Esports, Xavier Padilla, per cansar els pares i jugadors amb l’objectiu de disminuir la massa social de cara a la pròxima temporada creant una incertesa sobre la possibilitat o no de tenir instal·lacions a la ciutat en el futur. Sap perfectament que com més s’allargui la situació més possibilitats hi ha que els nens i els seus pares abandonin el club. Això només té un nom.”

Fa uns dies, La Premsa del Baix es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a través del seu departament de premsa, per saber la postura municipal del conflicte i, de moment, no ha tingut cap tipus de resposta oficial al respecte.

Redacció / Foto: AE Sant Andreu Barca Atlètic
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix