Corbera va acollir la Copa Catalana de Trial de Nens

Imprimeix
La campiona del món de l’especialitat, Laia Sanz, va presenciar la competició de les joves promeses.
La Copa Catalana de Trial de Nens va celebrar el passat diumenge la quarta prova de la temporada a Corbera de Llobregat. La competició va comptar amb la presència de la campiona mundial, Laia Sanz, pilot d’aquesta població baixllobregatina que va voler veure les joves promeses del trial, a més de signar autògrafs i estar present en el lliurament de premis. Un total de 38 pilots van estar presents en aquesta prova organitzada pel Moto Club Corbera, que ja va començar a perfilar qui seran els favorits que lluitaran per les primeres posicions de cada categoria aquesta temporada.

Els resultats
Àlex Canales (Gas Gas-MC Igualada) va repetir la victòria assolida a la prova anterior dels Alfacs, per davant d’Àlex López (Gas Gas-MC Micorella) i del castellonenc Carlos Palma (Gas Gas-MC Segorbe). Amb aquest resultat, Canales passa al capdavant de la classificació. A la Promo 125, el valencià Carlos Brines (Beta-La Canal) va confirmar la seva condició de líder amb la seva tercera victòria de l’any, per davant de Pau Martínez (Gas Gas-MC La Clau), a sis punts del primer a la general, mentre Pol Mediñà obtenia la tercera posició.

També va fer valer el seu primer lloc a la general d’Aleví+8, Max Roquet (Gas Gas-MC Tona), que va sumar el seu tercer triomf de l’any i es distància a la primera posició de la categoria amb 21 punts sobre Joan Rovira (Gas Gas-MC Tarragona), que va ser tercer a Corbera, mentre el segon lloc se l’adjudicava el castellonenc Juan Guillamón (Gas Gas-MC Segorbe). A Aleví 6-7, Arnau Ricart (Oset-MC Mataró) va obtenir la seva primera victòria a la Copa, per davant de Xavier Garcia (Oset-MC Mataró) i de Ramon Godino (Beta-AMVT), que es manté al primer lloc del campionat de la categoria.

Pel que fa als més joves d’Iniciació, aquest cop va ser Manel Jané (Gas – MC Ripoll) qui va quedar per davant de Jordi Milà (Mecatecno-MC Cent Peus), mentre el tercer lloc era per Joan Puig (Oset-PMB). Finalment, Guillem Cortiada (Gas Gas-MC Vendrell) va ser el guanyador dels participants a la categoria Oberta, seguit de Gerard Trueba (Beta) i de Paula Mansergas (Beta-Piera Scan).

Redacció / Foto: Federació Catalana de Motociclisme