Jordi Morales guanya l’argent al Màster Open d’Itàlia

Imprimeix
També va aconseguir la medalla de bronze per equips fent parella amb l’italià Raimondo Alecci.
L’esparreguerí Jordi Morales va aconseguir la medalla d'argent a la prova individual classe 7 al Lignano Màster Open que es va celebrar a la ciutat italiana. Morales, actual número quatre del rànquing mundial, va assolir aquesta important fita esportiva deixant enrere a rivals de molta entitat, com els ucraïnesos Popov, número 2 mundial, i Nikolenko, número 1 mundial.

Fase de grups
El jugador enquadrat en el grup tercer, tenia com a rivals l’ucraïnès Popov, al britànic Karabardak i l'italià Casciola. En el primer enfrontament es va desfer amb relativa facilitat de l'italià Casciola per un resultat de 3 jocs a 0. En el segon encontre li va tocar jugar amb el cap de sèrie del grup, l'ucraïnès Popov, al qui el va poder guanyar per 3 jocs a 0. Per últim es va enfrontar al britànic Karabardak, número 14 del rànquing mundial, al qui va vèncer per 3 jocs a 1.

Un cop finalitzada la fase de grups va haver de jugar la ronda dels quarts de final on es va enfrontar al xilè Dettoni, que anteriorment havia donat la sorpresa en quedar segon del seu grup, al que va derrotar per 3 jocs a 0. A semifinals es va trobar amb l'actual número 1 mundial, l'ucraïnès Nikolenko imposant-se en un intens partit per 3 jocs a 2. Un cop a la final no va poder batre el britànic Bayley, i va perdre per 3 jocs.

Després d'aquesta gran actuació, Morales va competir en la prova d'equips fent parella amb l'italià Raimondo Alecci amb l’objectiu de tornar a pujar al podi. I ho va aconseguir encara que es va haver de conformar amb el bronze.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu