El Trial de Nens de Corbera de Llobregat arriba a la vintena edició

Imprimeix
Hi ha previst la presència de Laia Sanz, actual campiona del món d’enduro i de trial així com del Dakar 2014 en categoria femenina.
La zona esportiva del Corbera 2000 serà escenari, el pròxim diumenge 23 de març, del Trial de Nens, que enguany arriba a la seva vintena edició. La competició motociclista, que donarà inici a les deu del matí, és puntuable per a la Copa Catalana de la categoria a més de ser Trofeu Diputació de Barcelona i Campionat Territorial de Barcelona.

Després de les tres primeres proves de la Copa Catalana que s’han celebrat a terres tarragonines (Constantí, Amposta i Alfacs), el Moto Club Corbera està al capdavant de l’organització d’aquesta quarta cita del trial per a nens de la temporada. L’edició d’enguany a Corbera de Llobregat tindrà una important sorpresa per a tots els participants, familiars i aficionats, ja que comptarà amb la presència de la multicampiona mundial Laia Sanz, pilot de la població que observarà de ben a prop les maniobres dels nostres joves trialers.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu