El Trial de Nens de Corbera de Llobregat arriba a la vintena edició

Hi ha previst la presència de Laia Sanz, actual campiona del món d’enduro i de trial així com del Dakar 2014 en categoria femenina.
La zona esportiva del Corbera 2000 serà escenari, el pròxim diumenge 23 de març, del Trial de Nens, que enguany arriba a la seva vintena edició. La competició motociclista, que donarà inici a les deu del matí, és puntuable per a la Copa Catalana de la categoria a més de ser Trofeu Diputació de Barcelona i Campionat Territorial de Barcelona.

Després de les tres primeres proves de la Copa Catalana que s’han celebrat a terres tarragonines (Constantí, Amposta i Alfacs), el Moto Club Corbera està al capdavant de l’organització d’aquesta quarta cita del trial per a nens de la temporada. L’edició d’enguany a Corbera de Llobregat tindrà una important sorpresa per a tots els participants, familiars i aficionats, ja que comptarà amb la presència de la multicampiona mundial Laia Sanz, pilot de la població que observarà de ben a prop les maniobres dels nostres joves trialers.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix