Adolfo García guanya el VI Gran Premi Vila d’El Papiol

La competició, en la categoria de veterans, va aplegar un total de 145 ciclistes.

El Polígon Industrial del municipi baixllobregatí va acollir, aquest cap de setmana, la sisena edició del Gran Premi Vila d’El Papiol en categoria de veterans, organitzat per al CC Galvesport i puntuable per al Rànquing Xallenge. Van participar un total de 145 ciclistes dels quals 129 va creuar l’arribada. La distància que van haver de recórrer va ser de 65 quilòmetres.

El guanyador de l’edició d’enguany va ser Adolfo García, de l’equip CC El Diari, amb un temps d’1h30’51’’. En segon lloc va finalitzar Francesc Ivern (CC Trujillo, 1h30’51’’) i tercer Juan Carlos Medina (Pasqbikes-Café de Finca, 1h31’51’’). Els tres van encapçalar la classificació de la categoria 40.

D’altra banda, Santi Salavedra (Imobiliarias León) es va imposar a la categoria 50, i Antonio Torrones (Genesis Cycling) ho va fer a la 60. L’equip CC Trujillo va vèncer per equips, seguit d’RCB Motor Begues i Pasqbike.

Marçal Fontanals / Foto: Federació Catalana de Ciclisme