La primera Marató s’incorpora a la Cursa de l’Alba

La competició atlètica se celebrarà el pròxim 11 de maig i enguany tindrà dues distàncies diferents.
Ja hi ha data confirmada per a la Cursa de l’Alba, que enguany arriba a la seva vint-i-setena edició. La competició, una de les més clàssiques del panorama running català I que es desenvolupa íntegrament pel Parc Natural de Montserrat, se celebrarà el pròxim 11 de maig.

La principal novetat d’aquest any serà la celebració de la primera Marató de Montserrat. Una prova que forma part de les SkyRunner National Series on també es programen curses de gran nivell com la Zegama-Aizkorri, la SkyRace Vallibierna o Marató del Montseny. D’altra banda, s’estrena una nova imatge de la Cursa de l’Alba amb la incorporació de la Marató de Montserrat.

Les dues curses pugen l’emblemàtic cim del Sant Jeroni, que amb 1.236m és el punt més alt de la Muntanya de Montserrat. La Cursa de l’Alba té una distància de 24 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.100 metres, mentre que la Marató de Montserrat té la clàssica distància de marató de 42 km i un desnivell positiu de 2.550 metres. La sortida i arribada serà a la pista esportiva Martí Gil de Collbató.

Inscripcions
Des del passat 29 de gener ja es pot formalitzar les inscripcions per participar en una de les dues modalitats atlètiques. La participació està limitada a 300 participants per prova –l’edat mínima per participar és de 16 anys-. Les inscripcions es poden fer a www.cursalba.cat i www.maratomontserrat.cat.

Marçal Fontanals / Cursa de l’Alba
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix