La Portals 2014 homenatjarà el ciclista Israel Núñez i l’atleta Kiku Soler

Ahir es va presentar la cinquena edició de la prova en BTT i la segona de la Caminada i l’Ultra.
Monistrol de Montserrat va ser escenari ahir de la presentació oficial de la cinquena edició de La Portals en BTT i la segona edició de La Portals Caminada i Ultra que tindrà lloc els pròxims 12 i 13 d’abril. La Portals, en les seves diferents modalitats, són marxes obertes a tothom no competitives, amb recorreguts de 48 quilòmetres en la caminada, seixanta en la mountain bike i 73 en la ultra. Totes elles donen la volta a la muntanya de Montserrat, amb sortida des de Collbató i passen pels termes municipals de El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar i Esparreguera. L’Ultra també recorre el municipi de Castellolí.

Ja han confirmat la seva assistència els esportistes Àngel Edo, Núria Picas, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Agustí Roc, Marta Vilajosana, Francesc Sala entre altres. Continuant amb el format d’homenatjar cada any a un referent de les curses de muntanya i de ciclisme, enguany els protagonistes seran en Kiku Soler i el martorellenc Israel Núñez.

Cal destacar que el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, i l’alcalde de Monistrol de Montserrat, Joan Miquel Rodríguez, van presidir l’acte de presentació i van estar acompanyats pel gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat Xavier Aparicio, l’exciclista professional Israel Núñez, i el Campió d’Ultra Muntanya Kiku Soler, el vocal de la secció de caminades i curses de muntanya de l’Associació Excursionista 4000 Peus, Joan Arnau, i el president del Club Esportiu Lataca, Pepe Cuevas. Entre els nombrosos assistents, també cal destacar les diferents autoritats de les poblacions montserratines, per on passarà La Portals, diferents mitjans informatius, entitats i empreses col·laboradores així com els esportistes Àngel Edo, Agustí Roc i Marta Vilajosana entre altres.

Les inscripcions, obertes
Recordem que les inscripcions són al web www.laportals.cat fins arribar als 1.500 inscrits a la mountain bike i 1.500 entre la caminada i la ultra.

Marçal Fontanals / Foto: La Portals
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix