L’AE Sant Andreu de la Barca Atlètic espera una resposta de l’alcalde

Imprimeix
Segons el club ja ha donat tota la documentació per poder tenir un espai per entrenar i jugar al municipi, i l’Ajuntament ajorna la seva decisió.


El passat 20 de gener, l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i l’AE Sant Andreu de la Barca Atlètic van mantenir una reunió per intentar solucionar el greu problema que pateix des de fa temps el club esportiu, ja que no disposa d’instal·lació per entrenar i jugar al municipi i ho ha de fer en altres poblacions com Cornellà de Llobregat o Ullastrell. Des de les hores, no hi ha hagut cap canvi tot i la voluntat de les dues parts per solucionar una problemàtica que afecta molts joves esportistes locals.

Segons fons municipals, el consistori està disposat a cedir les instal·lacions municipals “sempre i quan facilitin tota la documentació que em sol·licitat. De fet, membres del club han reconegut que la documentació no estava completa”. Però l’entitat, a través del seu director esportiu, Jesús Santiago Pérez, no està d’acord amb aquestes afirmacions, ja que “a la reunió amb l’alcalde li van tornar a facilitar tota la documentació que ens van demanar. Si realment falta algun document, per què no ens han dit res fins ara? Penso que tornen a entorpir la possibilitat que puguem utilitzar les instal·lacions municipals, i crec que és cosa del mateix que ha creat el problema i que treballa al Patronat d’Esports.” I afegeix que “si hi ha voluntat es pot solucionar com ha passat amb l’FS Sant Andreu de la Barca, que ha necessitat diners per acabar la temporada i als ha tingut del consistori.”

El club santandreuenc ha anunciat que té previst fer un nou escrit a l’Ajuntament per demanar que donin una resposta a les seves reivindicacions.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu