Vallirana inaugura l’ampliació del Complex Esportiu Municipal

L’acte va comptar amb la presència d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.
Tal com vam avançar la nostra publiació, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va assistir a la inauguració oficial de les obres d’ampliació del Complex Esportiu Municipal de Vallirana, en un acte festiu obert a la ciutadania. A més de Tibau, l’acte va comptar amb la presència d’Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana; Joan Manel Arrabal, regidor d’Esports, i Ramón Castellano, membre de la Comissió Executiva de la Diputació de Barcelona, així com alcaldes i regidors d’esports de municipis veïns, i els presidents de les entitats de Vallirana. Les autoritats han participat en la visita guiada per la instal·lació i al posterior descobriment de la placa commemorativa.

Pel que fa a l’ampliació, el complex esportiu compta ara amb noves sales de cardio i pes lliure, i una zona d’aigua termal (sauna i hidromassatge), mentre que les reformes s’han produït a la recepció i en el mobiliari dels vestidors.

Ivan Tibau també va visitar la Masia Molí de Can Batlle, on va signar en el llibre d’honor. La celebració va incloure una jornada de portes obertes amb visita guiada, on els valliranencs i valliranenques van poder conèixer les millores realitzades en el Complex Esportiu.

Redacció / Foto: Ajuntament de Vallirana
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix