Bombers voluntaris de Sant Climent participaran en la Trailwalker d’Intermonoxfam

A més de la fita esportiva està la solidària, que és recaptar diners per lluitar contra la pobresa en el món.

Set bombers voluntaris del Parc de Sant Climent de Llobregat han confirmat la seva participació a la Trailwalker d’Intermonoxfam, amb la finalitat d'aconseguir diners per lluitar contra la gana al món. Els participants de l’equip són: la líder Meritxell Ros, i els seus membres Albert Mallol, David Jiménez i Antonio Morillas. Mentre, els tres atletes que donaran suport són Enric Ortiz, Giovanni González i Ranchal.

La prova és un dels més grans desafiaments esportius del món per equips per lluitar contra la pobresa. Se celebrarà a Girona el 26 d’abril de 2014, amb inici a Olot i final a Sant Feliu de Guíxols, caminant i corrent 100 KM en un màxim de 32 hores. Els membres de l'equip han de començar junts, córrer junts i acabar junts.

Col·laboració
L’objectiu és recaptar 1.500 euros i qualsevol persona que vulgui participar ho pot fer enviant un SMS amb el text TW G212 al 28018 o pot entrar al web Trailwalker.oxfamintermon.org, on trobarà una casella que diu “llistat d’equips”, busca el nom de l’equip, “bombers voluntaris Sant Climent”, i podrà col·laborar amb la quantitat que vulgui fent clic a l’apartat “Donatiu”. trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2014/G212/bombers-voluntaris-de-sant-climent.

Redacció / Foto: Bombers Voluntaris SCLL


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix