Toni Vázquez vol batre el rècord Guiness corrent sobre cinta

L'objectiu del vicentí, i dels altres dos atletes que formaran l'equip, és superar els 437,7 km i, a més, qualsevol persona que vulgui podrà participar.

Sant Vicenç dels Horts es prepara per batre un rècord Guiness. L’ultrafondista vicentí Toni Vázquez, acompanyat pel càntabre José Antonio Soto i el basc Xabier Salillas, es preparen per batre el rècord Guinness per equips de 24 hores corrent sobre cinta. A més, tothom que ho desitgi podrà córrer al costat d’aquestes dels atletes i contribuir a la causa solidària de recaptar productes per al Banc d’Aliments de Sant Vicenç dels Horts. La cita tindrà lloc el 18 i 19 de gener a la plaça de la Vila, en el marc de la XXX Mostra.

Les persones interessades a participar-hi ja es poden adreçar a la recepció de la Piscina Municipal Montserrat Canals o enviar un correu electrònic amb les dades de contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a partir del 3 de gener. Els organitzadors configuraran una graella amb els horaris de cada participant, que es farà pública dies abans de la prova. El preu de la inscripció consisteix a portar un aliment el dia del rècord: llet, cereals, pasta, oli, sucre, llegums, i llaunes de conserves.

Batre els 437,7 km
El vicentí Toni Vázquez i els seus companys d’equip, els càntabres José Antonio Soto i Xabier Salillas, buscaran batre el rècord Guinness per equip de 24 hores corrent sobre cinta. Actualment, aquest rècord és de 437,7 km i el van assolir els membres de la Forest School a Londres, el 4 de juliol de 2012.
La prova estarà tutelada per jutges de la Federació Catalana d’Atletisme i comptarà amb la supervisió de l’equip mèdic encapçalat pel cardiòleg Josep Brugada, especialitzat en l’elit esportiva i que treballa junt amb els membres de la Unitat de Cardiologia Esportiva de l’Hospital Clínic, amb esportistes de l’FC Barcelona, la residència Blume i el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, entre d’altres.

Solidaritat i voluntariat
A més dels rècords esportius, Sant Vicenç dels Horts també vol batre el rècord solidari de captar aliments. Per disposar d’una cinta només cal inscriure’s prèviament i, el dia de la prova, portar els aliments específics de la campanya. Igualment, tothom que vulgui contribuir amb productes podrà fer-ho sense necessitat de córrer. Durant la prova, també s’habilitarà l’Espai del Voluntariat, on diverses entitats i responsables de Serveis Socials informaran sobre com fer-se voluntari de diferents causes.

Redacció / Foto: ASVdH
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix