La corberenca Laia Sanz, nova ambaixadora de SEAT 2014

Imprimeix
Va fer un parèntesi en el seu intens programa d'entrenaments pel Dakar 2014 per visitar les instal·lacions de SEAT a Martorell.
La pluricampiona de motos, actualment a punt de participar en el seu quart Ral·li Dakar consecutiu, conduirà un SEAT León SC en el seu moment a dia. I és que Laia Sanz serà la nova imatge de SEAT durant el pròxim any 2014 com a ambaixadora de la marca espanyola.

Laia Sanz va fer un parèntesi al seu intens programa d'entrenaments pel Dakar 2014, que se celebrarà a Argentina, Bolívia i Xile, del 5 al 18 de gener, per visitar les instal·lacions de SEAT a Martorell i recollir el seu nou León SC. D'aquesta forma, inicia un nou projecte amb SEAT en un dels moments més importants per a la companyia automovilística, immersa en una ofensiva de producte sense precedents i que durant l'any 2013 ha tingut com a gran protagonista al nou León. El programa d'ambaixadors de SEAT compta, a més de Laia Sanz i Jordi Gené com a pilots, amb els actors Santi Millán, María Castro i Maxi. Es tracta d'un vehicle que combina fidelment amb el seu caràcter i estil de vida i que posseeix tres qualitats amb les quals la pilot s'identifica al 100%: disseny, tecnologia i caràcter esportiu.

La corberenca ha viscut un 2013 excepcional, en el qual ha aconseguit el seu tretzè títol mundial de trial i el segon d’enduro, a més de tres medalles d'or en els X Games d’enduro extrem. Així mateix, va rebre la Medalla d'Or de la Real Ordre del Mèrit Esportiu (la més alta distinció que s'atorga a l'esport a Espanya) el passat mes d'octubre.

Redacció / Foto: LS