La corberenca Laia Sanz, nova ambaixadora de SEAT 2014

Va fer un parèntesi en el seu intens programa d'entrenaments pel Dakar 2014 per visitar les instal·lacions de SEAT a Martorell.
La pluricampiona de motos, actualment a punt de participar en el seu quart Ral·li Dakar consecutiu, conduirà un SEAT León SC en el seu moment a dia. I és que Laia Sanz serà la nova imatge de SEAT durant el pròxim any 2014 com a ambaixadora de la marca espanyola.

Laia Sanz va fer un parèntesi al seu intens programa d'entrenaments pel Dakar 2014, que se celebrarà a Argentina, Bolívia i Xile, del 5 al 18 de gener, per visitar les instal·lacions de SEAT a Martorell i recollir el seu nou León SC. D'aquesta forma, inicia un nou projecte amb SEAT en un dels moments més importants per a la companyia automovilística, immersa en una ofensiva de producte sense precedents i que durant l'any 2013 ha tingut com a gran protagonista al nou León. El programa d'ambaixadors de SEAT compta, a més de Laia Sanz i Jordi Gené com a pilots, amb els actors Santi Millán, María Castro i Maxi. Es tracta d'un vehicle que combina fidelment amb el seu caràcter i estil de vida i que posseeix tres qualitats amb les quals la pilot s'identifica al 100%: disseny, tecnologia i caràcter esportiu.

La corberenca ha viscut un 2013 excepcional, en el qual ha aconseguit el seu tretzè títol mundial de trial i el segon d’enduro, a més de tres medalles d'or en els X Games d’enduro extrem. Així mateix, va rebre la Medalla d'Or de la Real Ordre del Mèrit Esportiu (la més alta distinció que s'atorga a l'esport a Espanya) el passat mes d'octubre.

Redacció / Foto: LS
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix