Oberta la inscripció a la cinquena edició de La Portals

Se celebrarà el 12 d’abril i els homenatjats seran Kiku Soler (skyrunning) i Israel Núñez (ciclisme).

La Portals, organitzada per al Club Esportiu La Taca i 4.000peus Associació Excursionista Collbató, ja ha obert les inscripcions en les modalitats Caminada i Ultra al web www.laportals.cat. Una prova que se celebrarà el dia 12 d’abril de 2014 al Parc Natural de la muntanya de Montserrat.

En la segona edició de les modalitats a peu es farà un homenatge a Kiku Soler, campió del món per equips (Skyrunner World Series FSA). La Caminada tindrà un recorregut de 46 quilòmetres amb 2.100 metres de desnivell acumulat positiu, i l’Ultra seran 72 quilòmetres amb 3.200 metres també positius. El track per poder fer el recorregut es desvetllarà a primers de febrer coincidint amb la presentació oficial que se celebrarà el 6 de febrer a Monistrol de Montserrat i, a més, s’obriran les inscripcions en la modalitat BTT que, enguany, farà un homenatge al guanyador de 15 títols del Campionat d’Espanya i Catalunya, a més de la mítica Titan Desert de 2009, el martorellenc Israel Nuñez. Els preus seran de 28€ per la Caminada i de 38€ per l’Ultra. Podeu seguir tota la informació al web www.laportals.cat i a Twitter @laportals.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix