El president de la Generalitat, Artur Mas, rep la pilot Laia Sanz

Imprimeix
Va felicitar, a més de la corberenca, la resta de pilots de motociclisme catalans protagonistes en el 2013.

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va rebre a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat els pilots catalans de motociclisme que han estat protagonistes aquest any 2013 pels seus títols mundials o per la seva trajectòria. Entre els quals hi havia la pilot de Corbera de Llobregat, Laia Sanz.

El president de la Generalitat va aprofitar la seva intervenció davant els pilots catalans per posar-los “d’exemple d’allò que Catalunya és capaç de fer, quan es combina la voluntat amb bona feina, talent, perseverança, i fins i tot un punt de geni i d’enginy”. Després de felicitar-los pels seus èxits, el cap de l’Executiu, els va demanar que “se sentin orgullosos del país que els ha vist néixer i créixer i que amb els seus èxits contribueixin a situar Catalunya al món”, ja que això demostra que “el fet que Catalunya no sigui un país molt gran no és un handicap per estar entre els millors o fins i tot el millor”.

També van ser presents el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad, i els representants territorials de Barcelona, Girona i Lleida, Santi Siquier, Josep Pujols i Josep R. Solsona, respectivament.

Marçal Fontanals / Foto: GdC