Laia Sanz renuncia al mundial de superenduro per centrar-se al Dakar

La de Corbera de Llobregat, actual líder de la competició, ja ha començat la seva preparació per al ral·li sud-americà.
La pilot de KH-7 no ha participat aquest cap de setmana a Polònia en la segona prova de la FIM SuperEnduro World Championship (Campionat del Món de SuperEnduro). La de Corbera de Llobregat s'ha vist obligada a renunciar a aquesta carrera per no desviar-se del seu intens programa de preparació de cara a la seva participació en el proper Dakar 2014.

“Em sap molt malament no poder participar en la prova de Polònia perquè em venia de gust molt córrer, però em veig obligada a renunciar a ella per centrar-me en el Dakar i tot el que li envolta. He començat la preparació per al ral·li molt tard i vaig a contrarellotge, així que no hi ha més remei que acceptar que no es pot fer tot i ser conseqüent”, ha declarat Laia Sanz.

La pluricampeona lidera aquest nou campionat internacional femení de SuperEnduro i tenia serioses opcions si es fes amb el títol, després d'haver guanyat la prova inaugural disputada a Gran Bretanya el passat mes de novembre.

Marçal Fontanals / Fotot: LS
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix