El molinenc Xavi Foj torna a participar en el Dakar 2014

És l’actual campió a la categoria T2, i el seu repte és aconseguir el tercer títol consecutiu a la prova sud-americana.

Xavi Foj es convertirà, un any més, en un dels grans protagonistes d’una de les proves mítiques del món del motor: el Dakar. El molinenc, torna a participar amb un Toyota Land Cruiser 150 i té novament com a company Ignacio Santamaria, que farà les funcions de copilot. Així doncs, per aquesta edició del Dakar, l’equip conserva la mateixa estructura, encara que passa a dir-se Foj MotorSport i comptarà amb Cooper Tires com a patrocinador principal. Serà la seva vint-i-tresena presència en la prova.

Sobre el recorregut, Xavi Foj explica que tot i que “serà diferent per als cotxes i les motos sí que és cert que l’organització aprofitarà el recorregut més dur de les darreres edicions tant a Argentina com a Xile. Penso que la cursa no es decidirà fins que arribem a la penúltima etapa d’El Salvador.” I sobre els reptes que té per a l’edició del 2014, el pilot comenta que el seu objectiu “és millorar la posició de l’any passat i conquerir de nou el títol de la nostra categoria com ho hem fet en els darrers dos anys.”

Cal recordar al 2013, el molinenc va aconseguir arribar primer a la categoria T2 (reservat per a cotxes de sèrie), i va finalitzar en una excel·lent vintena posició a la classificació general de cotxes.

Marçal Fontanals / Foto: FM


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix