Laia Sanz presenta la seva moto per al Dakar 2014

La pilot de Corbera de Llobregat tindrà una Honda CRF450 Ral·li amb la que vol tornar a conquerir el títol de millor dona de la prova.

KH-7 i Laia Sanz van presentar el seu nou projecte per al Dakar 2014. La pilot de Corbera del Llobregat, que resideix a Seva, disputarà per quart any consecutiu el raid més dur del món. Ho farà amb l'equip KH-7 al manillar d'una Honda CRF450 Ral·li. Es tracta d'un prototip molt similar al que pilotaran els membres de l'equip oficial HRC, que desenvolupa 56 cavalls de potència, supera els 170 Km/h de velocitat punta i pesa uns 140 quilos. “Mai abans havia tingut una moto tan competitiva en el Dakar. És cert que el pilot fa molt, però és bàsic comptar amb una bona moto. Em sento afortunada per afrontar aquest raid amb una màquina així i amb el suport de KH-7, sense el qual gens d'això seria possible. Espero treure el màxim rendiment i retornar a l'equip la confiança que ha dipositat en mi”, ha assegurat Sanz.

Sobre aquesta muntura tractarà d'aconseguir uns objectius molt ambiciosos i que no són altres que ser la primera dona classificada i acabar entre els 25 primers classificats de la general de motos.

Marçal Fontanals / Foto: LS


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix