Més de 500 ciclistes s’apleguen a Sant Vicenç dels Horts

Van participar en la darrera prova de l’Open BTT Tour 2013 que es va dividir en tres circuits amb distàncies diferents.

Sant Vicenç dels Horts va acollir la darrera prova de l’Open BTT Tour 2013. Més de 500 participants van prendre part en aquesta pedalada en mountain bike. Cal destacar que enguany la sortida i arribada va estar situada a l’edifici de la Foneria.

Un total de 228 ciclistes van completar el circuit llarg (41,500 km). El primer en arribar va ser Albert Bosch (2h01’43’’), seguit de Marc Sabadell (2h7’32’’) i Joseús Pau Vázquez (2h08’27’’). La primera dona va ser Carmes Medina (3h20’05’’). D’altra banda, en el circuit mig (30,975 km) el primer classificat va ser Carls Sabadell (1h32’47’’). Xavier Lafuente (1h42’16’’) i Andreu Simón (1h44’11’’) van ser segon i tercer respectivament. Van completar la cursa 201 participants. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Marta Torà (2h19’47’’). I en el circuit curt (21,675 km) el guanyador va ser Paco Villar (1h24’37’’). Raúl Melià (1h26’35’’) fou segon, i Àxel Jiménez (1h32’21’’), tercer. Sara González (1h57’30’’) va ser la primera dona creuar l’arribada. Un total de 101 ciclistes van aconseguir completar el recorregut.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu