L’AE Sant Andreu de la Barca Atlètic continua jugant a Ullastrell

L’Ajuntament obre la porta al club perquè pugui utilitzar les instal·lacions municipals sempre i quan “presenti la documentació requerida”.

Encara no hi ha solució. Els nens i nenes de l’Associació Esportiva Sant Andreu Atlètic, els grans perjudicats per una situació que es perllonga des de fa temps, segueixen sense poder utilitzar les instal·lacions esportives municipals després de la manifestació que van protagonitzar coincidint amb la celebració dels Premis de l’Esport Local. Així doncs, han de continuar viatjant, de moment, a la localitat d’Ullastrell per realitzar els entrenaments setmanals i jugar, quan toca, a l’esport que més els hi agrada, el futbol sala.

Segons un comunicat emès pel consistori municipal: La posició de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha estat sempre la mateixa des de l’inici. Sempre s’ha optat per solucionar les coses i s’ha treballat en aquest sentit.Al president d’aquesta entitat se li ha donat moltes oportunitats per a la normalització de la gestió de l’entitat. Se li ha demanat que presenti la documentació requerida completa (com han fet totes les entitats esportives), cosa que no ha fet en la seva totalitat i de forma correcta.Davant el fet de no acabar de presentar la documentació requerida (com han fet totes les entitats que utilitzen les instal·lacions municipals) i per tal de no generar un greuge comparatiu respecte a les altres entitats que han complert tots els requeriments, el Consell d’Administració del Patronat aprova per unanimitat de totes les forces polítiques suspendre la cessió de les instal·lacions a aquest club fins que no es presentés la documentació completa. Per tal que ho fes, se li ha donat fins i tot assessorament perquè ho presentés tot bé. Fins i tot, un dels consells d’administració va ser obert a la participació dels pares perquè coneguessin la situació del club. La junta directa de l’entitat es va comprometre a presentar-ho tot amb la màxima brevetat, fet que no s’ha produït. En definitiva, l’Ajuntament vol solucionar les coses, ha treballat per fer-ho i quan el club presenti tota la documentació requerida (com fan totes les entitats) podrà utilitzar les instal·lacions com un club més.”

En resposta al comunicat del consistori municipal, Jesús Santiago Pérez, expresident i actual director esportiu de l’entitat, considera que l’Ajuntament i, sobretot, el Patronat d’Esports amb el seu gerent Xavier Padilla al capdavant “segueixen mentint. Tenim documentat el registre d’entrada al consistori de tota la documentació que han demanat. Vam rebre un email del Patronat d’Esports en la que es reclamava el llibre de comptes, el d’actes, el registre de socis i l’assegurança de responsabilitat civil del club. Se li va lliurar tot, però des del Patronat d’Esports ens van tornar a denegar la utilització de les instal·lacions esportives municipals per considerar que la documentació era incorrecta. El que és més llastimós és que no ens han dit per què, i ja no disposem de cap sol·licitud més per part d’aquest organisme.”

Pérez torna acusar a Xavier Padilla, gerent del Patronat d’Esports, de ser “culpable de tots els problemes i dificultats que estan patint els nens per exercir un dret que tenen com a santandreuencs. Aquest senyor va presentar un expedient per denegar-nos la subvenció i després ens va treure la possibilitat d’entrenar al col·legi amb l’objectiu de forçar-nos a complir els seus desitjos. A més, si realment estaven fent les coses malament per què abans de començar la temporada ens va donar horaris i després ens els va treure. Això es diu un acte de mala fe amb l’objectiu de desmoralitzar-nos, i no ho aconseguirà. A més, no és un fet aïllat, molta gent sap com són les seves actuacions quan li porten la contra.”

Sobre el suport que ha tingut el Consell d’Administració del Patronat de la resta de forces polítiques del municipi per suspendre la cessió de les instal·lacions al club, Jesús Santiago Pérez és clar quan explica que “es va votar a raó de l’informe que va presentar Xavier Padilla, i no es va escoltar ningú més. Van ser enganyats”. Sobre aquesta qüestió, l’exmandatari diu que l’entitat està preparant un escrit amb documentació acreditativa que presentarà a la resta de forces polítiques de l’oposició “perquè obrin els ulls a la situació lamentable que ha creat el gerent del Patronat d’Esports”. A més, el club ha presentat un escrit a l’Ajuntament explicant la seva voluntat de reunir-se amb l’alcalde: “Volem parlar només amb ell, sense cap intermediari que pugui manipular la situació greu que estem patint.” Per últim acusa a Xavi Padilla de dividir al massa social de l’AE Sant Andreu de la Barca Atlètic “amb reunions amb els pares on no explica la veritat” i considera que “la seva actitud és irresponsable i està fent molt mal a l’esport santandreuenc”.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix