El futbol sala comarcal de base es prepara a Olesa de Montserrat

Imprimeix
El Pavelló Salvador Boada acollirà aquest diumenge la darrera concentració de les seleccions del Baix Llobregat.

Darrera prova per a molts jugadors i jugadores de la comarca per entrar en la llista definitiva de les diferents seleccions –benjamí, aleví, infantil i cadet masculí i femení- del Baix Llobregat que han de disputar els Campionats Comarcals de Seleccions de Base de futbol sala, que enguany arriba a la seva tercera edició. Olesa de Montserrat ha estat escollida com la seu de la darrera concentració (les seleccions porten cinc setmanes provant més de 200 jugadors i jugadores de diferents clubs de la comarca a diferents indrets com Cornellà de Llobregat, Esparreguera o Sant Just).

Els partits programats són: Selecció Comarcal Benjamí-FS Olesa Aleví (15 h), Selecció Comarcal Aleví-FS Infantil (16.15 h), Selecció Comarcal Infantil-FS Olesa Cadet (17.30 h), Selecció Comarcal Femení-FS Olesa Femení Juvenil-Cadet (18.45 h) i Selecció Comarcal Cadet-FS Olesa Juvenil (20 h).

D’Olesa de Montserrat ha de sortir la llista definitiva dels dotze jugadors per categoria que participaran els dies 6 i 7 de desembre en els Campionats Comarcals de Seleccions de Base de futbol sala que s’han de celebrar a Blanes. La competició aplegarà uns 600 nens i nenes (54 seleccions participants) d’on sortiran els que participaran amb les seleccions absolutes de cada categoria als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials.

Marçal Fontanals / Foto: CAM