La Lliga Catalana de BMX acaba amb tres campions del Moto Club Sant Andreu de la Barca

La darrera prova d’aquesta modalitat ciclista va finalitzar el passat cap de setmana a la localitat del Baix Llobregat.

Tres de les dotze categories de la Lliga Catalana 2013 de BMX va tenir color santandreunc. I és que el Moto Club Sant Andreu de la Barca es va proclamar campió. Concretament Aina González, a la de Fèmines A; Miguel Hernández, a la d’11-12 anys; i Jordi Hernández, a la Cruiser A. A més, l’entitat del Baix Llobregat Nord també va assolir el títol segons la classificació per clubs.

Cal destacar que la darrera prova es va celebrar precisament en el circuit permanent de BMX que hi ha a Sant Andreu de la Barca en una matinal freda on uns setanta corredors es van donar cita a la competició.