L’espectacle dels karts de coixinets es va donar cita a Sant Just Desvern

Imprimeix
Milers de persones van omplir un circuit on més d’un centenar de participants van haver de demostrar les seves habilitats en la conducció dels mecanismes.

Intens cap de setmana a Sant Just Desvern on es va celebrar la Cursa de Karts de Coixinets, que enguany va arribar a la seva trenta-setena edició. Una prova espectacular que va aplegar un gran nombre d’espectadors pels carrers que va transcorre la competició -foto edició 2012-. Els guanyadors en cada una de les categories van ser: Aleví (Sergi Cano-Adrián Úbeda), Infantil (Carlos Borrajo-Manel Borrajo), Cadet (Jan Baeta-Albert Maestre), Fèmines (Helga Simón-Irene López), Mixta (Lídia Gallego-Antoni Gallego), Veterà (Alejandro Biescas-Álex Portas), Júnior (Sergi Homet-Gerard Busquets), Sènior (Guillem Ontiveros-David Ventura) i Màster (Oriol Marín-Carles López). Més d’un centenar de karts van prendre part en aquesta edició.

Lliurament dels premis
Aquest dissabte 30 de Novembre està previst la celebració del lliurament dels premis en les seves diferents categories. També s’anunciarà el guanyador del concurs de fotos d’Intragram, i es projectarà el vídeo de la competició d’enguany. L’acte es farà al Casal de Joves a partir de les sis de la tarda.

 
Marçal Fontanals / Foto: CKC