Sant Andreu de la Barca va reconèixer als seus millors esportistes

Imprimeix
L’Associació Esportiva SAB Atlètic es va manifestar en contra de l’Ajuntament per poder utilitzar les instal·lacions esportives municipals.

El Teatre Municipal Núria Espert de Sant Andreu de la Barca va acollir ahir divendres l'acte de lliurament dels XVII Premis de l'Esport Local corresponents a la temporada 2012-13. Aquests guardons són el reconeixement institucional als esportistes i entitats federades de la ciutat. Els guanyadors en les diverses categories van ser els següents: Infantil (Ana Jiménez –Moto Club BMX- i Jorge Ferrera –Club de Tennis-); Absoluts Femení (Irene Burgueño –Karate I Kobudo- i Ferran Jorba –Moto Club BMX-); Entitat (AE Sant Andreu de la Barca) i Equip (Sènior femení del Club Bàsquet Sant Andreu de la Barca).

També van rebre diverses persones vinculades al món de l’esport com Jaime Juan Gil, Marta Arcs, Celedonio Carrión i José Ramos. D’altra banda va ser guardonat el Club Bàsquet Sant Andreu de la Barca com a millor iniciativa social i esportiva, i a l’empresa DTaping pel seu suport a l’esport santandreuenc.

Manifestació
Una cinquantena de membres de l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca es van manifestar a les portes del Teatre Municipal Núria Espert abans de l’inici de l’acte per mostrar el seu descontentament amb l’Ajuntament i el Patronat d'Esports per no poder utilitzar les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica dels seus esportistes.

Marçal Fontanals / Foto: RSAdB