Alexander Mateos en proclama campió de la I Kawasaki Z Cup

El pilot de Sant Climent de Llobregat necessitava només un punt a la darrera prova, i va guanyar amb solvència.

Alexander Mateos, es va proclamar campió de la primera edició de la Kawasaki Z Cup després d’imposar-se en l’última prova de la temporada que es va celebrar al Circuit Ricardo Tormo de València. Mateos va arribar a Xest amb la necessitat de sumar únicament un punt més per proclamar-se campió de la temporada. Però no només va puntuar sinó que va ser primer de la prova després d'un vistós duel amb Pere Llorens.

El pilot de Sant Climent de Llobregat no va tenir una bona sortida però aviat va passar a encapçalar la carrera, seguit sempre molt de prop per Llorens, fins que va perdre la primera posició en la setena volta. Semblava que el títol era més important que arriscar en l'última carrera i estava disposat a sacrificar la victòria a Xest, però mancant sis voltes per al final va retornar la primera plaça a Mateos, i ja no la va deixar anar fins a passar sota la bandera de quadres.

Marçal Fontanals / Foto: ASCdLL
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix