La 37ª Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just es fa aquest dissabte i diumenge

La prova es va suspendre el passat cap de setmana a causa de les inclemències meteorològiques.

Aquest cap de setmana se celebrarà, si les inclemències ho permeten, la trenta-setena edició de la Cursa de Karts de Coixinets. Una prova, programada per al passat cap de setmana, que es va haver de suspendre pels forts aiguats que va haver-hi. Finalment, enguany s’han inscrit finalment 119 karts. Cal recordar que hi haurà novetats importants com una aplicació mòbil que oferirà informació actualitzada tant pel públic com per als corredors/es;  s’estrenarà un nou servei de transport de karts de boxes d’arribada a boxes de sortida; i hi haurà una carpa amb un taller amb eines per reparar els karts en cas que es facin malbé. A més, també es farà un concurs a través d’Instagram durant el dia de la cursa amb les imatges que es pengin amb l’etiqueta #karts2013. La imatge que l’organització triï com a guanyadora serà la de la portada del DVD de la cursa.