Saviola inaugura la seva Escola de Futbol a Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix
El jugador de futbol argentí engega aquest nou projecte al centre educatiu Àgora Internacional School Barcelona.
Javier Saviola, exjugador del FC Barcelona, Reial Madrid i Màlaga entre d’altres, va presentar a les instal·lacions de l’Escola Àgora Internacional School Barcelona de Sant Esteve Sesrovires el seu nou projecte esportiu: l’Escola de Futbol Àgora, fruit de l’acord entre el centre educatiu i el jugador argentí. Un projecte en el que pensa participar activament i que segons va explicar en la roda de premsa que es va celebrar per donar-la a conèixer “a Buenos Aires ja col·laboro en una altra i ara vull fer-ho aquí, a Barcelona”. Saviola va estar acompanyat pel director, Ignasi Bau, i el responsable del departament d’esports del centre, Julià García.

Un dels objectius que té aquesta nova iniciativa, a més d’ensenyar la pràctica del futbol, és, segons Saviola “ensenyar principis, ensenyar educació i ser persones humils a la vida en tots els sentits tant en l’escolar com l’esportiu. Són valors que vaig aprendre des de petit i que m’agradaria transmetre als nois.”

Al final de l’acte de presentació, Javier Saviola va signar una samarreta del seu club actual, l’Olympiacos grec, i que serà exposada al centre escolar i, posteriorment, es va dirigir al camp de futbol on va es va fotografiar amb els nens de la nova Escola de Futbol Àgora i va participar amb ells en un entrenament.

Marçal Fontanals / Foto: RTV10