Saviola inaugura la seva Escola de Futbol a Sant Esteve Sesrovires

El jugador de futbol argentí engega aquest nou projecte al centre educatiu Àgora Internacional School Barcelona.
Javier Saviola, exjugador del FC Barcelona, Reial Madrid i Màlaga entre d’altres, va presentar a les instal·lacions de l’Escola Àgora Internacional School Barcelona de Sant Esteve Sesrovires el seu nou projecte esportiu: l’Escola de Futbol Àgora, fruit de l’acord entre el centre educatiu i el jugador argentí. Un projecte en el que pensa participar activament i que segons va explicar en la roda de premsa que es va celebrar per donar-la a conèixer “a Buenos Aires ja col·laboro en una altra i ara vull fer-ho aquí, a Barcelona”. Saviola va estar acompanyat pel director, Ignasi Bau, i el responsable del departament d’esports del centre, Julià García.

Un dels objectius que té aquesta nova iniciativa, a més d’ensenyar la pràctica del futbol, és, segons Saviola “ensenyar principis, ensenyar educació i ser persones humils a la vida en tots els sentits tant en l’escolar com l’esportiu. Són valors que vaig aprendre des de petit i que m’agradaria transmetre als nois.”

Al final de l’acte de presentació, Javier Saviola va signar una samarreta del seu club actual, l’Olympiacos grec, i que serà exposada al centre escolar i, posteriorment, es va dirigir al camp de futbol on va es va fotografiar amb els nens de la nova Escola de Futbol Àgora i va participar amb ells en un entrenament.

Marçal Fontanals / Foto: RTV10


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix